Hopp til innhold

Bano Life for brukere av et hjelpemiddel

Vi har alle behov for ulike hjelpemidler for at hverdagen skal flyte så bra som mulig – og noen har et større behov enn andre. Mange søker informasjon selv, og andre har personer rundt seg som hjelper. Det kan være like utfordrende for ledsagere og/eller pårørende å finne frem i havet av muligheter og informasjon.

Mange muligheter der ute

Du har kanskje spørsmål knyttet til hvordan du eller noen du kjenner skal få tak i et hjelpemiddel? Eller ønsker du kanskje å prøve et spesifikt produkt?

Vi hjelper deg mer enn gjerne til å tenke muligheter som kan gjøre en forskjell for deg. Med produkter for hjemmebruk, aktivitet og fritid har vi et rikt tilbud som utgangspunkt for veien videre.

Riktig løsning eller hjelpemiddel for deg?

Bano Life har kanskje ikke alltid løsningen som passer for deg, men med bred erfaring og gode samarbeidspartnere kan vi veilede deg i riktig retning. Hjelpemiddeldatabasen til NAV skal også være oppdatert til enhver tid.

Har du behov for et hjelpemiddel som du tenker vi kan hjelpe deg med? Sjekk oversikten over det vi har, eller kontakt en av våre fagkonsulenter rundt om i Norges land.