Hopp til innhold
Eldre dame sitter i en seng, mens datteren sitter ved siden av.
Bano Life logo payoff

Med spesialtilpassede hjelpemidler ønsker vi å gjøre en forskjell i hverdagen for barn, ungdom og voksne med ulik funksjonsnivå.

Hvem er Bano Life og hva kan vi hjelpe med

Bano Life jobber for å fremme gode arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder. Dette ønsker vi å gjøre i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. For å tydeliggjøre hva vi forventer av våre leverandører, har Bano Life utarbeidet retningslinjer for etisk handel. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø.

Synnøve og Beate sitter på kafe. De ser på hverandre og Beate ler. Synnøve sitter i en elektrisk rullestol. Hun har på seg beige klær, og har veska i fanget. Beate er kledd i sort, fra topp til tå.
Beate ser på Synnøve. Vi ser bakhodet til Synnøve og Beate forfra.

Sammen ønsker vi å gjøre en forskjell!

To hjelpemiddelselskaper ble slått sammen for å kunne gi et enda bedre tilbud til de som trenger hjelpemidler. Vi ønsker å sammen gjøre en forskjell og gi mennesker med nedsatt funksjonsnivå en mulighet til å være aktiv, og selvstendig. Det handler om å leve hele livet! Inkludering og verdighet i hverdagen er vår visjon og vi ønsker å være der det er behov for at vi er – synlige og til stede.

I vårt sortiment finner du hjelpemidler til bruk i daglig aktivitet, både sommer og vinter. Våre produkter er nøye valgt ut etter kvalitet, design og leveringsdyktighet hos leverandører. Hos oss møter du fagpersoner med god kunnskap om våre produkter og deres bruksområder.

Velkommen til oss!