Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Tandemsykling – del sykkelgleden sammen

Tandemsykler gjør det mulig for de med nedsatt funksjonsevne og deres ledsagere å opprettholde sykkelgleden. Og enda bedre – dere kan dele denne gleden sammen!

Oline og Mads sykler på en tandemsykkel. Oline sitter fremst. De kommer nedover en bakke, og smiler til kameraet. De sykler på en grusvei i skogen.

Vi forstår at livets utfordringer kan endre måten vi nyter aktiviteter på. Derfor er tandemsykler en fantastisk løsning. Tandemsykler åpner døren til en verden full av muligheter og frihet. Disse spesialdesignede syklene gjør det mulig for personer med ulike utfordringer og oppleve gleden ved sykling. 

Det som er unikt med tandemsykler er at man kan dele sykkelgleden sammen, enten side ved side eller etter hverandre. 

Når du tenker på en tandemsykkel, tenker du sikkert på den tradisjonelle typen hvor man sitter etter hverandre på rekke, hvor begge må trå. Men visste du at tandemsykler kommer i flere varianter? 

Enten du sitter side om side på en sykkel med tre hjul eller sitter etter hverandre. Det finnes også sykler hvor man har ulike valg for hvem som behøver å trå. På denne måten kan du spare på kreftene om du bare vil sykle deler av turen, eller nyte hele turen uten å tråkke. 

Mange tandemsykler er utstyrt med elektrisk hjelpemotor som avlaster både brukeren og ledsageren. Noe som gjør det lettere å håndtere lengre avstander. Dette gjør det mulig å tilpasse sykkelturen etter deres behov, enten det er en kort eller lang tur.  

I tillegg finnes et bredt utvalg av ulikt tilbehør og innstillinger, slik at sykkelen kan tilpasses deres behov og sørger for god sikkerhet og komfort. 

Nedenfor finner du vårt brede utvalg av tandemsykler. Vi kan skreddersy sykkelen etter individuelle behov og preferanser, slik at du kan finne den sykkelen som passer dere. 

Tandemsykler på rammeavtale med NAV

Flere av tandemsyklene finnes også på rammeavtale hos NAV. Det vil si at du kan søke på de og få de innvilget fra NAV. Er du usikker på hva det vil si at et produkt er på rammeavtale med NAV, kan du lese mer ved å trykke på linken nedenfor.

Prisforhandlede sykler med NAV

Vi tilbyr også et utvalg av andre sykler som er del av rammeavtalen med NAV. Dette inkluderer trehjulssykler for både barn og voksne, i tillegg til en håndsykkel. Utforsk vårt brede utvalg av disse syklene ved å klikke på lenken nedenfor.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre sykler, eller lurer du på hvordan du kan gå fram for å kjøpe eller søke om en sykkel? Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for å hjelpe deg videre!