Hopp til innhold

Bano Life for kommune, institusjoner og sykehus

Våre produkter er nøye utvalgt med fokus på brukervennlighet og kvalitet. Vi ser hvordan produktene og produktveiledningen er med på å gjøre den lille, store forskjellen i hverdagen til den enkelte og fellesskapet. Dette gjelder pårørende, bruker/pasient og helsepersonell.

  • Brukervennlighet – produktene er tilrettelagt slik at bruken blir korrekt uten kompliserte instruksjoner. Dette gjør at mulighetene i produktet utnyttes. Samtidig forhindrer det feilbruk. Dette gir sikkerhet for bruker og personal.
  • Ivaretar personalet – produktene er ikke bare gode for brukeren av hjelpemiddelet. De bidrar til mindre belastninger på personalet i forhold til blant annet, løft, ressursbruk og reduserte kostnader.
  • Kvalitetsprodukter – produktene er innovative, unike og fra seriøse produsenter.

I vår jobb, så er det viktig for oss å ha kunnskap om hva som er behovet. Og hvordan vi kan være til hjelp med våre produkter. Det å se produktene og ikke minst få økt kunnskap gjennom visning og utprøving, er helt avgjørende. Dette tilbudet er selvfølgelig uforpliktende og er en del av vår service ut til våre kunder.

Finansiering av hjelpemidler

Når det gjelder finansiering, så er det ulike måter å løse det på. Hvis en ikke ønsker eller har mulighet for en engangsinvestering så finnes det flere muligheter. Du kan lese mer i innlegget om kjøp av hjelpemidler til sykehjem, institusjoner og sykehus.

Barnebarnet, bestemor og sykepleier spiller Mobii på sykehjemmet.

Her finner du våre produkter til institusjoner, sykehjem, sykehus og åpen omsorg.

Sykepleier og eldre dame prater sammen

04.10.2021 | Nyttig informasjon

Kjøp av hjelpemidler til sykehjem, institusjoner og sykehus

Les mer

Illustrasjonsbilde

01.10.2021 | Nyttig informasjon

Hva er leasing, og hvordan fungerer det?

Les mer

Dame ligger i sengen på vendemadrassen med sykepleier ved sin side

27.09.2021 | Inspirasjon

Tidewave – en unik og revolusjonerende vendemadrass

Les mer