Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Kjøp av hjelpemidler til sykehjem, institusjoner og sykehus

Erfaring, kunnskap og gode produkter danner også basen for vårt sortiment mot sykehjem, institusjoner, sykehus og åpen omsorg. Vårt fokus omhandler unike produkter og produkter som vil gjøre den lille store forskjellen i hverdagen til den enkelte, pårørende og helsepersonell. Produktfokuset ligger på spesialsenger, vendemadrass, sansestimulering, løftestol og digital trener til hjemmebruk.

Sykepleier og eldre dame prater sammen

Finansiering og anskaffelse

Når det gjelder finansiering, så er det ulike måter å løse det på. Hjelpemidlene kan kjøpes direkte fra oss og til institusjonen, sykehjemmet, sykehuset eller åpen omsorg. Hvis en ikke ønsker eller har mulighet for en engangs investering så finnes det flere muligheter, blant annet leasing.

Leasing vs kjøp av hjelpemidler

Leasing:

  • Månedlig kostnad på driftsbudsjettet.
  • Muligheter til å «kjøpe ut» hjelpemiddelet, eventuelt starte ny leasing med nytt hjelpemiddel når første leasingavtale er gått ut.
  • Leasing belaster ikke investeringsbudsjettet, som man da kan bruke på å kjøpe annet aktuelt utstyr.

Kjøp:

  • Bruker investeringsbudsjettet og reduserer muligheten til å kjøpe annet, eller krever mer planlegging for å få lagt inn i neste års budsjett. Det kan da ta lengre tid for å få realisert et innkjøp.

Andre finansieringsmuligheter for kjøp av hjelpemidler

Når det gjelder andre finansielle løsninger, så finnes det også egne fond hvor en kan søke om midler. Vi har etter hvert fått god erfaring med dette og tar gjerne en dialog på det.

Om det er snakk om større innkjøp, må det ofte lyses ut en anbudskonkurranse. For mer informasjon rundt dette, ta kontakt med oss eller den ansvarlige hos dere.

Visning og utprøving av produkter

I vår jobb, så er det viktig for oss å ha kunnskap om hva som er behovet og hvordan vi kan være til hjelp med våre produkter. Det å få lov til å se produktene og ikke minst få økt kunnskap gjennom visning og utprøving, er helt avgjørende. Vi har fagkonsulenter rundt omkring i hele landet, og vi tar gjerne turen innom for visninger og utprøvinger. Dette tilbudet er selvfølgelig uforpliktende og er en del av vår service ut til våre kunder.

Mor og datter smiler til hverandre

Oversikt over produkter til institusjoner, sykehjem, sykehus og åpen omsorg.

Dame ligger i sengen på vendemadrassen med sykepleier ved sin side

27.09.2021 | Inspirasjon

Tidewave – en unik og revolusjonerende vendemadrass

Les mer

04.04.2023 | Annet

Har du vært på toalettet i dag? Klarte du deg på egen hånd?

Les mer

30.05.2022 | Inspirasjon, Nyttig informasjon

Unik vendemadrass for barn lanseres nå!

Les mer