Hopp til innhold
| Solskinnshistorier

Sengen som forandrer liv

Abram´s Nation, skaperen av reisesengen SafetySleeper, mottar stadig skryt av produktet. Foreldre til barn med spesielle behov er fra seg av glede og forteller at de har fått et nytt liv. Sengen får plass i en koffert, men utgjør en stor forskjell i manges hverdag. Ved å levere denne bidrar Bano Life til å gjøre den lille, store forskjellen. Men hva er egentlig så spesielt med SafetySleeper?

Gutt i Safety Sleeper blå seng med åpen luke i enden

Safety Sleeper er et lukket sengesystem som føles trygg både for barn og foreldre. Mange barn med spesielle behov trenger et trygt og gjerne litt lukket sted å sove, også når de er på ferie. Den utgjør et lite koselig rom og gir trygghet og romfølelse. Reisesengen er enkel å frakte i kofferten den leveres i, eller man kan legge den i en vanlig bag sammen med annet utstyr man har med seg på tur.

Sengen er solid og tåler det meste et utagerende barn kan finne på. Sengen kan tilpasses med ulikt polster, innganger, farger også videre. Safety Sleeper fungerer også utmerket hjemme i hverdagen.

Safety Sleeper blir til

Rose Morris startet Abram´s Nation og utviklet Safety Sleeper fordi hun selv har en sønn med autisme. Han pleide å gå ut av sengen og rundt i huset, og kanskje til og med ut av huset, i løpet av natten. Han var en fare for seg selv. Hun måtte finne en løsning som kunne holde ham både trygg og komfortabel, og løsningen var Safety Sleeper, som i dag gjør stor suksess i mange deler av verden.

Den gir barn og foreldre over hele verden muligheten til å sove godt om natten, uten bekymringer, vandring og ubehag. Familier sier de sover bedre og får mer frihet og sinnsro takket være Safety Sleeper.

Sengen som forandret livene våre

Kundeomtale: Hver eneste kveld jeg legger datteren min er jeg evig takknemlig for at vi har en Safety Sleeper.

Da Hazel var elleve måneder gammel fikk hun stadig antall der hun plutselig ble fraværende. Det viste seg at hun hadde en form for epilepsi der hun fikk såkalte infantile spasmer. Hun var også svært aktiv og manglet totalt impulskontroll. Den eneste tiden vi fikk litt fri var når vi sov. Det påfølgende året var vanskelig, og vår største bekymring var Hazels sikkerhet. En natt brøt hun seg ut av sprinkelsengen sin og falt rett i gulvet. Dette skjedde gjentatte ganger, og vi så oss nødt til å finne en bedre løsning for henne. Kreative som vi var satt vi opp et telt på soverommet vårt, som hun sov inni. Vi sov på tur utenfor teltdøren ved glidelåsen for å holde Hazel trygg. På dette tidspunktet var vi så nær bristepunktet som vi kunne komme. Men så fant vi Safety Sleeper, – sengen som forandret livene våre.

Hazel smiler

I dag kan vi reise med sengen, og i 2015 var vi på familietur til Disney World. Hazel har mange utfordringer foran seg, men vi er evig takknemlig for at hun er lykkelig og har god helse, samt all støtte vi har fått, slik som denne sengen. Vi vil benytte enhver anledning til å anbefale den til andre med barn med spesielle behov. Som ingeniør er jeg utrolig imponert over kvaliteten og designet til Safety Sleeper.

Hilsen to svært takknemlige foreldre.

Svaret på alle våre bønner

Kundeomtale: Datteren vår var fire måneder gammel da hun begynte å vise tegn til autisme. Hun var i sin egen lille boble og kommuniserte lite med oss. Vi fikk lite øyekontakt, og etterhvert målte hun lekenes verdi ut fra om de kunne snurre rundt eller ei.

Hun var forsinket både med tale og forståelse av språk. Min mann og jeg, som begge jobber innenfor skolesystemet, fortsatte å se tegn, og forutså diagnosen ASD (Autism Spectrum Disorder) allerede da hun var 14 måneder. Vi hadde rett, og kunne begynne behandling og terapi tidlig, hvilket har vært avgjørende for oss.

Datteren vår har alltid sovet godt, utfordringen er å få henne til å sovne til riktig tid. I tillegg til ASD har hun også ADHD og er dermed urolig og impulsiv, hvilket går utover sikkerheten hennes. Hun er en særdeles smart og nysgjerrig liten jente som blir lett distrahert, særlig ved leggetid. Da hun var liten kunne vi lukke spinkelsengen med et «sengetelt», men til slutt kom hun seg ut. Vi sov utenfor soveromsdøren hennes for å forsikre oss om at hun ikke rømte i løpet av natten. Det forårsaket ekstremt dårlig søvn for vår del. Datteren vår fikk lite søvn og ble vanskelig å ha med å gjøre dagen etter. Det hele var ganske håpløst. Vi prøvde fire ulike sengetelt og begynte å få panikk da hun vokste ut av sprinkelsengen. Vi måtte finne en annen løsning.

Bilde av en familie som sitter samlet. To barn og foreldre. Foto

Safety Sleeper var svaret på alle våre bønner! Vi har hatt den i to år nå, og kan ikke få takket dere nok for dette kvalitetsproduktet som har endret livene våre. Vi får endelig sove i fred, vitende om at datteren vår er trygg og komfortabel i sengen sin. Det er utrolig koselig inne i sengen, og datteren vår leker der inne også på dagtid. Snart er vi stolte eiere av enda en Safety Sleeper som vi skal bruke på reiser.

«Ærlig talt, Safety Sleeper er den viktigste gjenstanden vi eier.»

Kundeomtale: Vi gleder oss stort til å kunne bruke den på hoteller, overnattinger med familien og på ferie.

Jeg er så glad for at vi endelig kan reise, for det har vi ikke kunnet gjøre siden hun vokste ut av sengeteltet. Det er ikke så enkelt som å bare sove hvor som helst, hun trenger like rutiner hver eneste dag, hvilket Safety Sleeper sørger for også på tur. I desember skal vi ta den med oss til besteforeldrene hennes, det gleder vi oss til.

Ærlig talt er Safety Sleeper den viktigste gjenstanden vi eier. Som spesialpedagog anbefaler jeg sterkt dette produktet til elevene jeg jobber med og deres foreldre. Sengen vil gjøre en stor forskjell for dem, og gi foreldrene en god natts søvn, samtidig som barna deres er trygge.

Tusen takk for muligheten til å senke skuldrene, vitende om at datteren vår er trygg og komfortabel mens hun sover.

Hilsen Sue Ann (spesialpedagog) og Ernie (barneskolerektor).

På denne måten ser vi hvor store forskjeller en så liten ting kan gjøre.
Det er den lille, store forskjellen som forandrer liv.

Illustrasjon forsidebilde hjelpemiddel

04.10.2021 | Nyttig informasjon

Søke om et hjelpemiddel via NAV eller kjøpe selv?

Les mer

Mamma setter sønnen inn i et bilsete

06.06.2023 | Inspirasjon

Sikring av barn og ungdom i bil

Les mer

22.09.2021 | Solskinnshistorier

Storfornøyde i Special Tomato Sitter setet!

Les mer