Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

J. Honoré Care endrer navn til Bano Life

Det er med iver og stolthet at vi deler denne spennende nyheten. J. Honore Care ApS ble en del av det voksende norske konsernet Bano Group i 2022. Denne integrasjonen har styrket vår posisjon og åpnet nye muligheter for å forbedre våre produkter, tjenester og engasjement innen hjelpemiddelbransjen. Det er nå tid for selskapet å ta det neste skrittet på denne reisen og samtidig ta navnet Bano Life.

Om oss

Vi er et voksende selskap, og er nå etablerte i Norge, Sverige og Danmark under samme navn, Bano Life. Det er viktig å understreke at til tross for navneendringen forblir fundamentet i selskapet intakt på medarbeidersiden. Teamet i Danmark vil fortsette å være dedikerte til å gi profesjonell og kompetent rådgivning til alle kunder og samarbeidspartnere.

Jeg er glad for nå å ha Mads og teamet i Danmark som en del av Bano Life-familien. Med deres engasjement styrker vi hos Bano Life vår tilstedeværelse på et meget viktig marked og ser frem til å jobbe enda tettere sammen med våre kunder.

Christer Engh Johansen – Administrerende direktør for Bano Life

«Vi vil i løpet av våren kunne presentere en rekke spennende produkter uten direkte tilknytning til baderom, som Honoré Care i årevis har vært kjent og respektert for. Derfor er det naturlig at vi akkurat nå har bestemt oss for å ta navnet Bano Life, som markerer starten på å bli et selskap som også vil være relevant for våre kunder innenfor andre områder enn bare toalett- og baderomsløsninger».

Mads Honoré Jacobsen, Landsjef, Bano Life

Om Bano Group

Bano Group er et internasjonalt selskap som spesialiserer seg i å utvikle, produsere og levere hjelpemidler og løsninger designet for å forbedre livskvaliteten for mennesker med nedsatt mobilitet. Selskapet driver flere merker, inkludert Bano, Bano Life og Probad, som hver fokuserer på ulike aspekter av helseomsorg, baderomsinnredning og hjemmepleie. Med over 20 års erfaring har Bano Group etablert seg som en ledende leverandør i bransjen, med en misjon om å fremme uavhengighet og verdighet for brukere gjennom innovativt design og kvalitetsprodukter.

Har du spørsmål, eller ønsker du å vite mer er det bare å ta kontakt!