Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Bardum + Bano = Sant

Bano AS, en ledende norsk distributør av hjelpemidler for personer med nedsatt funksjonsnivå i hjemmepleiemarkedet, har inngått partnerskap med Bardum AS.

Bardum sine ansatte hopper

Det er store nyheter på gang – Bardum er solgt! Vi vet at ordet «solgt» er et stort ord. Samtidig er det ord som rommer en rekke muligheter. Muligheter til at Bardum kan bli større på områder hvor vi ikke er store i dag. Muligheter til å dele av vår erfaring på områder med mange år i bransjen, men også muligheter til å utvikle oss i retninger vi enda ikke vet så mye om.

Partnerskapet mellom Bardum og Bano vil gjøre det mulig å tilby et mer komplett produkt- og tjenestetilbud, noe som gir en forbedret opplevelse og høyere kvalitet på omsorgen for sluttbrukerne. Bardum skal bestå som det er i dag, og vi skal jobbe for synergier i markeder vi er på vei inn i.

Vi er klare for et nytt og spennende kapittel. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Bano og ikke minst iverksette handlingene bak ord.

Lene, daglig leder

Sammen kan vi nå tilby kvalitetsprodukter hjemme, i kommunal omsorg og på sykehus.

Lene Høysæter Larsen, daglig leder hos Bardum AS, ser frem til å fortsette utviklingen av Bardum ved å gå foran og vise vei. Vi skal gjøre det spennende å følge Bardum og Bano på ferden videre mot større andeler av hjelpemiddelmarkedet i Norge. Følg oss og bli med oss på reisen.