Hopp til innhold
Eldre dame sitter i pysjen inne på et baderom på et BVT toalett. Toalettet er vridd mot vasken, og damen holder seg i håndtakene rundt vasken. Hun smiler mens hun ser på vasken.

Trygge og mer tilgjengelige baderom!

Webinar Arkiv
Dato: 21.03.2023 Klokkeslett: 09:00 - 10:00 Sted: Digitalt URL: Påmelding

Vi ønsker å tilby økt trygghet i eget hjem og økt deltakelse i egen hverdag. Ved å tilrettelegge omgivelsene så tror vi dette vil gi mer trygge og tilgjengelige baderom.

Gjennom et innovasjonsprosjekt i samarbeid med Haukeland Universitetssjukehus og flere kommuner har vi klart å identifisere hvordan vi kan gjøre baderom trygge og mer tilgjengelige. 

I dette webinaret, ledet av ergoterapeut Ingelin Rød vil du få en demonstrasjon av BVT og hvordan det kan tilpasse seg brukeren og gi enklere forflytning i et rom som ofte forbindes med utrygghet. Dere vil få høre hennes egne erfaringer og andres brukeropplevelser med toalettet, samtidig som funn fra innovasjonsprosjektet «Trygge og mer tilgjengelige baderom» vil bli presentert.

Meld deg på via linken under, hjertelig velkommen!

Ingelin Rød er utdannet ergoterapeut og har alltid likt å hjelpe de rundt seg. I flere år jobbet hun som ergoterapeut og HMS-rådgiver i bedriftshelsetjeneste. Her bygget hun god kompetanse innen tilrettelegging av omgivelser, og dette gav et godt grunnlag som prosjektleder i Helse Bergens innovasjonsprosjekt på baderom sammen med Bano, og flere kommuner, som samarbeidspartner.