Hopp til innhold
eldre mennesker på sykehjem

Se opptak av webinar om fremtidens madrass!

Webinar Arkiv
Dato: 27.09.2023 Klokkeslett: 09:00 - 10:00 Sted: Digitalt URL: Meld deg på!

Bytte posisjon, vende pasienten, søvnforstyrrelser, smertelindring, trykksår, sårstell og ubehag. Dette er bare noen få eksempler på hvordan en beboer på et sykehjem kan oppleve hverdagen.

I dette webinaret har vi invitert fysioterapeut Menno van Etten fra Tidewave Medical til oss. Sammen med vår fagkonsulent Morten Strøm-Hagen skal de fortelle om hvordan man kan forebygge trykksår og dermed øke livskvaliteten til beboere på et sykehjem. Dere vil få et innblikk i de mange fordelene med Tidewave Vendemadrass og se på både funksjoner og fordeler. Vi vil også få besøk av Karoline Blikra Mokleiv fra Norwegian Smart Care Cluster. Hun har utarbeidet en uavhengig rapport basert på viktige funn som ble oppdaget hos en av Stavangers største sykehjem. Vi ser nærmere på hvordan madrassen har avlastet personalet og bedret beboerenes hverdag på Lervig sykehjem.

Hvordan skiller Tidewave seg ut fra andre madrasser? 

  • Gir brukertilpasset bevegelsesstimuli og forebygger trykksår
  • Kontinuerlig og stillegående vending
  • Madrassen krummer seg rundt brukeren for økt stabilitet og komfort
  • Brukervennlig og intuitiv

Menno van Etten

Menno er utdannet fysioterapeut og opprinnelig fra Nederland. Han er en anerkjent ekspert innenfor trykksårforebygging og manuell posisjonering.

Han er i dag ansatt som Competance manager hos Tidewave Medical og har i tilegg undervisning på kurs og seminarer både nasjonalt og internasjonalt.

Morten Strøm-Hagen

Morten har 12 års bakgrunn som muskelterapeut, og har arbeidet med rehabilitering av pasienter med fordypning i Idrettsmedisin.

Med sin kompetanse er han nå fagkonsulent for hele Norge i Bano Life, og leverer spesialprodukter til Helse-Norge.

Karoline Blikra Mokleiv

Karoline har en bachelorgrad i sykepleie fra Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har erfaring fra både sykehus og sykehjem på kirurgisk og medisinsk post.

I dag jobber hun som forretningsutvikler og har både faglig og praktisk kunnskap med seg i bagasjen til arbeidet i Norwegian Smart Care Lab.