Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Sammenleggbare elektriske rullestoler

Når man har vanskeligheter med å gå kan det være utfordrende å komme seg ut. De aktivitetene man tidligere mestret eller tok for gitt blir mindre tilgjengelige. Det være seg en luftetur, handleturer på butikken eller hyggelige restaurantbesøk med venner og familie. Eloflex er en helt ny generasjon av elektriske rullestoler som gir deg frihet til å bevege deg rundt med minimal anstrengelse. Disse rullestolene er unike ved at de små, lette og sammenleggbare.

Synnøve og Beate sitter på kafe. De ser på hverandre og Beate ler. Synnøve sitter i en elektrisk rullestol. Hun har på seg beige klær, og har veska i fanget. Beate er kledd i sort, fra topp til tå.

Hvorfor velge en Eloflex elektrisk rullestol?

Eloflex-serien består av rullestoler som er små, lette og sammenleggbare. Dette skiller Eloflex fra andre elektriske rullestoler. Du får den enkelt med deg i bilen, på toget og til og med på fly. Nå kan du bevege deg rundt på egen hånd, uten å måtte stole på andre for å komme deg fra sted til sted. Du slipper å gå glipp av det som er gøy, og kan fremdeles være med på det som gir deg energi og glede.

Enkel å ha med seg på reise

Når de er lagt sammen tar de liten plass, og du får de fint med deg i bagasjerommet på bilen.

Bevegelsesfrihet

Eloflex stolen gjør det mulig og komme seg ut på tur, dra på butikken og ut på restaurant.

Brukes inne og ute

Et kjøretøy for alle anledninger. Eloflex kan benyttes både innendørs og utendørs.

Sammenleggbar

Eloflex sine elektriske modeller legges alle enkelt sammen på få sekunder. De tar liten plass når de ikke er i bruk.

Nærbilde av hånden til Synnøve som holder på joiyticken til en elektrisk rullestol.

Enkel å manøvrere

Rullestolen har liten svingradius og høy presisjon. Den er enkel å manøvrere, selv på trange plasser.

Fly med Eloflex

Eloflex sine elektriske rullestoler kan tas med på fly. Du finner flysertifikatet og mer informasjon her.

Hvordan anskaffer jeg meg en Eloflex elektrisk rullestol?

De fleste som har bruk for en Eloflex kan få en slik rullestol innvilget gjennom NAV. Om man ønsker, kan den også kjøpes privat.

Les mer om anskaffelsesprosessen nedenfor, eller ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller veiledning.

En av modellene til Eloflex er på rammeavtale (prisforhandlet) med NAV. Når man søker til NAV om et hjelpemiddel, skal det alltid vurderes først om et av hjelpemidlene som finnes i en av rammeavtalene kan brukes for å dekke behovet for tilrettelegging. Det er disse produktene man i utgangspunktet kan få innvilget.

Eloflex-serien

Eloflex er laget av moderne materialer av høy kvalitet som er utformet for å tåle daglig bruk over tid. Dette gjør at du kan stole på rullestolen og bruke den i årene som kommer.

Eloflex elektriske rullestoler er en utmerket løsning for personer som ønsker økt bevegelsesfrihet og uavhengighet. Med sin manøvrerbarhet, tilpasningsevne til ulike terrengtyper, brukervennlighet og holdbarhet har de tatt markedet med storm.

De ulike modellene i Eloflex-serien er tilpasset ulike behov. Du kan lese mer om de ulike modellene nedenfor, eller ta kontakt med oss for veiledning. Trykk deg inn på linkene under hvert bilde for å lese enda mer om de ulike modellene.

Berit sitter i rullestolen Eloflex på brygga i Son. Hun smiler til kameraet. Det er snø på brygga og hun har på seg godt med klær. Du ser sjøen, noen seilbåter og hus og restuaranter som ligger på brygga.
Eloflex F elektrisk rullestol

Eloflex F er standard-modellen og den som passer for de aller fleste. Denne er prisforhandlet med NAV.

Les mer om Eloflex F på Hjelpemiddeldatabasen 

Synnøve kjører rundt i en Eloflex i byen. Hun har solbriller på og veska i fanget.
Eloflex D2 elektrisk rullestol

Hvis løftet er utfordrende, kan Eloflex D2 være et alternativ. Den kan deles i to, der hver enkelt del veier 15 og 17 kg.

Produtkbilde av den elektriske rullestolen Eloflex P
Eloflex P elektrisk rullestol

Er det utfordrende å reise seg opp fra en rullestol, kan Eloflex P være et alternativ. Denne rullestolen har oppreisningsfunksjon, der bakre del av setet løftes.

Eloflex X sammenlagt (brettet sammen) sett bakfra. Stolen står på asfalten med havet foran seg.
Eloflex X elektrisk rullestol

Dette er en kryssrammestol som kan slås sammen vertikalt.

Eldre mann sitter i Eloflex H elektrisk rullestol. Han har på seg olabukse og jakke. Han er plassert skrått på den asfalterte veien, med små brøytekanter av snø rundt.
Eoflex H elektrisk rullestol

En romslig stol med god plass til en større person (opptil 200kg). Brede og behagelige seter, som er høye nok til å støtte høyere mennesker, sikrer en fleksibel og behagelig kjørestilling over lengre perioder.

Ida ser på Sofia. Ida smiler til lillesøsteren, mens Sofia ser mot kameraet. Ida sitter i en eloflex rullestol. De står akkurat innenfor inngangsdøra til skolen.
Eloflex K (barnemodell) elektrisk rullestol

Eloflex K er barnemodellen.

En dame med blomst i håret ser på kameraet. Hun sitter i en Eloflex s1 scooter. Det er vinter, og bakken er dekt med snø. Damen har på seg godt med klær.
Eloflex S1 elektrisk scooter

En scooter med to hjul bak og ett foran. Designet for å enkelt transporteres i din egen bil og tas med på flyet uten å gå på kompromiss med de gode kjøreegenskapene, komforten og kvaliteten.

Eloflex Z elektrisk rullestol

Med sin karbonramme er Eloflex Z den letteste blant alle Eloflex-modellene. Den veier kun 20 kg, og du kan enda enklere ta den med deg uansett hvor reisen går – i bilen, på toget, bussen eller til og med på flyet!

Produktbilde av Eloflex Z sammenleggbar elektriske rullestol. Sideprofil.