Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Endelig er den elektrisk rullestolen Eloflex F på avtale med NAV

Endelig er en av modellene til Eloflex på rammeavtale med NAV. Eloflex F er en innovativ sammenleggbar elektrisk rullestol. Den har samme elegante design som våre andre elektriske rullestoler, men denne rullestolnyheten er prisforhandlet.

Berit og Aleksandra er på brygga i Son. Berit sitter i en elektrisk rullestol. Aleksandra har satt seg ned på huk ved siden av Berit. De ser bortover på noe. Det er snø på brygga, og du ser båthavnen i bakgrunnen.

Med denne rullestolen kommer du deg enkelt til butikken og ut på tur med venner og familie. Den er liten og lett, og du kan fint ta den med deg på lengre reiser, i bil, buss, tog og på fly. Den er enkel å manøvrere noe som gjør at du fint kan navigere deg rundt på trange plasser, gjennom smale dører, over dørstokker og andre små hinder.

Sammenleggbar

Du legger den enkelt sammen på noen få sekunder. Den blir ganske liten når den er sammenlagt, noe som gjør at du lett får den med deg inn i bagasjerommet på bilen. I tillegg tar den liten plass når den ikke er i bruk.

For innendørs og utendørs bruk

Eloflex kan benyttes både innendørs og utendørs. De store bakhjulene gjør det enkelt å komme over små hindringer, både inne og ute. Den har liten svingradius, og høy presisjon som gjør den enkel å manøvrere for de fleste.

Enkel å ha med på reise

Eloflex tar liten plass i bilen, og ved å ha med et flysertifikat kan den også tas med på fly. Den perfekte ferierullestolen!

Hvorfor velge Eloflex elektrisk rullestol?

Eloflex blir din aller beste venn. Den gir deg mulighet og frihet til å være med på hverdagslige aktiviteter. Også i de tilfellene der du benytter et annet fremkomstmiddel først. Eloflex er perfekt å ha med i bilen, på toget, bussen eller flyet.

Eloflex er laget av moderne materiale og teknologi. Det er gjort nøye arbeid med ergonomi og brukervennlighet. Den smarte joystick-braketten kan brettes ned slik at du kommer nærmere kanten av bordet og fotstøtten brettes bort når du skal sette deg eller reise deg opp. De store luftpumpede bakhjulene og den fjærende dempingen i fordyken gir god støtdemping selv på ujevne overflater. De to inkluderte batteriene gir en kjørelengde på 30 km (det vil utgjøre ca. 5 timers kjøring). Rammen, batteriet og motoren er basert på avansert teknologi.

Takket være Eloflex kan du besøke hytta, ta din egen bil til slekt og venner eller booke ferieturen selv om beina begynner å bli slitne. Du slipper å avstå fra det som er gøy, og kan fremdeles være med på det som gir deg energi og glede.

Den elektriske rullestolen Eloflex sine ulike modeller

Eloflex F er årets nyhet. Det er denne som er prisforhandlet med NAV.

Hvis løftet er utfordrende, kan Eloflex D2 være et alternativ. Den kan deles i to, der hver enkelt del er 15 og 17 kg.

Er det utfordrende å reise seg opp fra en rullestol, kan Eloflex P være et alternativ. Denne rullestolen har oppreisningsfunksjon, der bakre del av setet løftes.

Dette er en kryssrammestol som kan slås sammen vertikalt.

En romslig stol med god plass til en større person (opptil 200kg). Brede og behagelige seter, som er høye nok til å støtte høyere mennesker, sikrer en fleksibel og behagelig kjørestilling over lengre perioder.

En scooter med to hjul bak og ett foran. Designet for å enkelt transporteres i din egen bil og tas med på flyet uten å gå på kompromiss med de gode kjøreegenskapene, komforten og kvaliteten.

Enkel å ha med i bil

Gode kjøreegenskaper

Produktdemonstrasjon av Eloflex F