Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Elektrisk rullestol til barn

Endelig har det kommet en barnemodell av den populære elektriske rullestolen Eloflex. Eloflex K er en innovativ sammenleggbar elektrisk rullestol for barn og ungdom. Den har vært etterspurt lenge, og nå er den her!

Ida ser på Sofia. Ida smiler til lillesøsteren, mens Sofia ser mot kameraet. Ida sitter i en eloflex rullestol. De står akkurat innenfor inngangsdøra til skolen.

Med denne elektriske rullestolen kan barn og ungdom ferdes både inne og ute. Den er liten og lett og har det samme elegante designet som de andre Eloflex modellene. Den er enkel å manøvrere noe som gjør at de små barna (fra 7 år) også klarer å navigere seg rundt. Gjennom trange skoledører, smale butikker, over dørstokker og over små hindringer i skolegården. Det går lekende lett med Eloflex K.

Sammenleggbar

Du legger den enkelt sammen på noen få sekunder. Den blir ganske liten når den er sammenlagt, noe som gjør at du lett får den med deg inn i bagasjerommet på bilen. I tillegg tar den liten plass når den ikke er i bruk.

Ida stråler og smiler mens hun holder begge armene ut til siden. Hun sitter i en Eloflex elektrisk rullestol. Skolesekken har hun festet på baksiden av rullestolen.

For innendørs og utendørs bruk

Eloflex kan benyttes både innendørs og utendørs. De store bakhjulene gjør det enkelt å komme over små hindringer, både inne og ute. Den har liten svingradius, og høy presisjon som gjør den enkel å manøvrere for de fleste.

Enkel å ha med i bil og taxi

Eloflex tar liten plass i bilen, og en ypperlig å ha med seg til skolen, på besøk hos venner, på ferie og skoleturer.

Ved å ha med et flysertifikat kan den også tas med på fly. Den perfekte ferierullestolen!

Hvorfor velge Eloflex elektrisk rullestol til barn og unge?

Eloflex K gir barn og ungdom friheten til å være med på det som skjer rundt dem. Den gjør at det er enklere å være med på hverdagslige aktiviteter. Aktiviteter som skoleturer, shopping, restaurantbesøk, søndagsturer og det å dra på besøk til venner og familie.

Siden rullestolen er liten, lett og enkelt kan legges sammen trenger du ikke en spesialbil for å få den med deg. Dette gjør det også lettere for andre å få den med i egen bil. Barnet og ungdommen kan enklere bli med andre hjem fra skolen, på shopping eller ut på tur.

Eloflex elektrisk rullestol er laget av moderne materiale og teknologi. Det er gjort nøye arbeid med ergonomi og brukervennlighet. Stolen er konstruert slik at man kan vokse med den. Den kan med enkle grep reguleres i høyde og bredde for å tilpasses barnets behov. Rullestolen er tilpasningsdyktig, noe som er en fordel for barn i vekst. De to inkluderte batteriene gir en kjørelengde på 30 km (det vil utgjøre ca. 5 timers kjøring). Rammen, batteriet og motoren er basert på avansert teknologi.

Ønsker du å prøve Eloflex K, eller har du spørsmål om den?

Ida og Sofia på skolen. De sitter ved pultene sine. Sofia smiler til Ida og Ida ser på kameraet. Ida sitter i en Eloflex elektrisk rullestol. Bak de står en lav bokhylle med skolebøker og på veggene henger det tegninger.
Ida sitter i Eloflex elektrisk rullestol og holder i mamma Heidi sin hånd. På den andre siden av Heidi står datteren Sofia. De har skolesekkene på, og kledd i vintertøy.

Den elektriske rullestolen Eloflex sine ulike modeller

Eloflex K er årets nyhet for barn og er utviklet slik at barna kan vokse med stolen.

Eloflex F er årets nyhet. Det er denne som er prisforhandlet med NAV.

Hvis løftet er utfordrende, kan Eloflex D2 være et alternativ. Den kan deles i to, der hver enkelt del er 15 og 17 kg.

Er det utfordrene å reise seg opp fra en rullestol, kan Eloflex P være et alternativ. Denne rullestolen har oppreisningsfunksjon, der bakre del av setet løftes.

Dette er en kryssrammestol som kan slås sammen vertikalt.

En romslig stol med god plass til en større person (opptil 200kg). Brede og behagelige seter, som er høye nok til å støtte høyere mennesker, sikrer en fleksibel og behagelig kjørestilling over lengre perioder.

En scooter med to hjul bak og ett foran. Designet for å enkelt transporteres i din egen bil og tas med på flyet uten å gå på kompromiss med de gode kjøreegenskapene, komforten og kvaliteten.

Berit og Aleksandra er på brygga i Son. Berit sitter i en elektrisk rullestol. Aleksandra har satt seg ned på huk ved siden av Berit. De ser bortover på noe. Det er snø på brygga, og du ser båthavnen i bakgrunnen.

14.03.2023 | Nyttig informasjon

Endelig er den elektrisk rullestolen Eloflex F på avtale med NAV

Les mer

Sitski-kjøring i alpinbakken med ledsager

08.11.2022 | Nyttig informasjon

Prisforhandlede akebrett og sitski

Les mer

30.05.2022 | Inspirasjon, Nyttig informasjon

Unik vendemadrass for barn lanseres nå!

Les mer