Hopp til innhold
| Nyttig informasjon

Vi etablerer Bano Life i Sverige

Endelig er nyheten ute! Vi ekspanderer og lanserer Bano Life i Sverige. Hjälpmedelsexperten AB bytter navn til Bano Life AB og satsingen i det svenske markedet styrkes umiddelbart. Fra 1. september 2023 tar Bano Life AB over distribusjonen av Eloflex sammenleggbare rullestoler i Sverige.

Synnøve og Beate sitter på kafe. De ser på hverandre og Beate ler. Synnøve sitter i en elektrisk rullestol. Hun har på seg beige klær, og har veska i fanget. Beate er kledd i sort, fra topp til tå.

I Norge har Eloflex utmerket seg som det foretrukne alternativet for sammenleggbare rullestoler i en årrekke. Salgssjef i Bano Life Vegard Løkken sier: «Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet vårt med Eloflex til også å gjelde Sverige. Bano Life har en klar filosofi om å utvikle produktporteføljen med unike produkter av høy kvalitet. Med Eloflex sine produkter har vi tilgang til markedsledende produkter innenfor et voksende segment. Vi er veldig stolte over å også kunne tilby disse til våre svenske kunder».

Med Bano Life som eksklusiv distributør av Eloflex på det svenske markedet vil tilgjengeligheten øke. Bano Life vil være en aktiv partner for Eloflex-forhandlere. De skal tilby et høyt servicenivå, støtte med salgsfremmende tiltak og lokal markedsføring, og legge stor vekt på at service og reservedelshåndtering administreres på en optimal måte.

Bano Life, som er en del av Bano Group, kommer opprinnelig fra Norge men har virksomhet i blant annet Danmark, Finland, Holland, Tyskland, Sveits og Storbritannia. Bano Life er allerede distributør for Eloflex i Norge. Bano Group er et internasjonalt selskap som har levert komplette baderomskonsepter til helsesektoren siden 1998.

Mann i blå skjorte og briller som jobber på pc

«Vi i Bano Life ser veldig frem til et tett samarbeid med de svenske forhandlerne og vi skal gjøre alt vi kan for å leve opp til deres krav og forventninger» – Vegard Løkken, salgssjef for Bano Life i Sverige.

Med våre ressurser og erfaring vil vi kunne tilby en sterk støttefunksjon for salg og service av Eloflex i Sverige. Vår ambisjon er å sammen med forhandlerne kunne øke Eloflex-salget i Sverige og dermed gjøre livet enklere for enda flere potensielle brukere av Eloflex, fortsetter Vegard.

Bano Life vil gjøre alt for å betjene svenske forhandlere og sluttbrukere samtidig som vi vil kunne konsentrere oss om å være Europas sterkeste leverandør av sammenleggbare elektriske rullestoler. Effektivisering av rollene er en forutsetning for å kunne fortsette å utvikle seg og forbli markedsleder, sier Johan Adlen, administrerende direktør ved Eloflex hovedkontor.

Det er en stor verdi med en egen svensk enhet, fullt fokusert på å betjene våre kunder med kunnskap og nærhet til markedet.

Med dette vil vi bygge videre på vår sterke posisjon i et voksende marked, og mer vil komme.

Christer Engh Johansen, daglig leder i Bano Life.