Hopp til innhold
| Annet, Nyttig informasjon

Bardum og Hjelpemiddeleksperten blir ett!

Siden desember i fjor har hjelpemiddelaktørene Bardum og Hjelpemiddeleksperten blitt en del av Bano-gruppen. De to norske hjelpemiddelfirmaene blir nå slått sammen og skal fremover jobbe tett om å tilby og tilrettelegge for gode løsninger sammen med fagpersoner og ressurspersoner i kommunene og hos NAV.

Logo sammenslåing

Fortsatt de gode løsningene og kunden i fokus

Firmaene fortsetter den gode dialogen og samarbeidet med eksisterende samarbeidspartnere. Eksisterende fundament videreutvikles til fordel for våre kunder. 

Med spesialtilpassede hjelpemidler vil vi sammen fortsette å gjøre en forskjell for barn, ungdom og voksne med ulike funksjonsnedsettelser.

Fremtidige kontaktpersoner

Som en del av omstruktureringen går tidligere daglig leder av Hjelpemiddeleksperten, Vegard Løkken, inn som salgssjef for salgsteamet. Administrasjon, lager og logistikk driftes videre fra Bardum av Anders Gran Ludvigsen, og Veronica Astrup fortsetter som ansvarlig for produkter, leverandører og marked. I en overgangsperiode vil organisasjonsnummer og firmanavn bestå inntil omstruktureringen og planene videre er satt i sin helhet.

Bardum og Hjelpemiddeleksperten har blitt Bano Life.

Les mer