Hopp til innhold
| Annet

Bano Life blir til!

Tidligere i år ble det annonsert at Bardum AS og Hjelpemiddeleksperten AS skal slås sammen etter å ha blitt en del av Bano-Gruppen. Planen er nå klar, og fra januar 2023 blir selskapene én organisasjon – ett navn og ett organisasjonsnummer.

Tidligere i år ble det annonsert at Bardum og Hjelpemiddeleksperten AS skal slås sammen etter å ha blitt en del av Bano-Gruppen. Planen er nå klar, og fra januar 2023 blir selskapene én organisasjon – ett navn og ett organisasjonsnummer.

Vi ønsker å bygge videre på det profesjonelle merkenavnet Bano.  

Bano har i årenes løp etablert seg som markedsleder gjennom kvalitet i baderomsløsninger. Sammen med «Life» bygger vi videre på fundamentet som foreligger i dagens selskaper, og vi skal fortsatt hjelpe brukere av hjelpemidler, NAV, kommune, institusjon og sykehus ved å tilby gode løsninger og innovative kvalitetsprodukter. 

Bano Life vil ta med seg de gode kvalitetsproduktene fra både Hjelpemiddeleksperten og Bardum, og bygge videre på den fagkunnskapen vi allerede har.

Brukeren vil alltid være i fokus hos oss, og vi ønsker fortsatt å bidra til å utgjøre en forskjell, stor eller liten, for en bedre hverdag for veldig mange.

Veien videre

Fra januar 2023 vil det offisielle navnebytte skje, og Bano Life blir gjeldende. Organisasjonsnummeret vil være 981191757. Selskapet vil være landsdekkende, med hovedkontor og lager på Langhus. 

Med nytt navn følger også ny logo, ny profil og ny nettside. Den nye nettsiden vil være oppdatert med felles portefølje av hjelpemidler, informasjon om alle ansatte og mye mer. 

Høyere fagkompetanse og fagkunnskap, større bredde i produktspekteret og mer tilgjengelighet rundt omkring i landet.

Selvstendighet, verdighet, likeverd og inkludering – fire sterke og meningsfylte ord som skal være grunnpilarer i vårt arbeid fremover. 

Vi håper dere vil slå følge med oss på veien videre!