Hopp til innhold
| Annet

Bano Life blir Life & Mobility-distributør i Skandinavia 

Bano Life styrker sin posisjon betydelig gjennom et nytt partnerskap med det nederlandske selskapet Life & Mobility, en betydelig aktør på det europeiske markedet for innovative mobilitetsløsninger av høy kvalitet.

Den 1. november ble samarbeidet mellom Bano Life og Life & Mobility offisielt inngått, med mål om å styrke begge selskapenes tilstedeværelse i Skandinavia. Life & Mobility, et nederlandsk selskap med en historie som strekker seg tilbake til 1952, har spesialisert seg på å produsere hjelpemidler for mobilitet og posisjoneringsløsninger, med et særlig fokus på funksjonalitet, innovasjon og kvalitet.  


Samarbeidet med Bano Life passer perfekt inn i vår fokuseringsstrategi. Vi ser på Skandinavia som et marked der det verdsettes innovative kvalitetsløsninger, og der våre produkter vil være svært relevante. Det har vært viktig for oss å finne en samarbeidspartner med riktig kompetanse, fokus og en profesjonell organisasjon som kan formidle vårt budskap ‘Get Inspired’. Vi ser frem til samarbeidet med Bano Life og den unike servicen de kan tilby våre kunder og sluttbrukere. 

Torben W. Jørgensen, Market Development Manager for Life & Mobility

Bano Life, en del av Bano Group, har sitt opphav i Norge men opererer nå i flere land, inkludert Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Sveits og Storbritannia. Selskapet har som mål å gjøre en betydelig forskjell i hverdagen for personer med nedsatt funksjonsnivå ved å tilby spesialtilpassede hjelpemidler. Bano Group er et internasjonalt selskap som har levert komplette baderomskonsepter til helsesektoren siden 1998. 

Christer Engh Johansen, General Manager i Bano Life, er overbevist om at samarbeidet med Life & Mobility vil tilføre både sluttbrukerne og selskapene økt verdi; 

Christer Eng Johansen Christer med Life & Mobility-produkt

– Vi er svært fornøyde med å inngå samarbeidet med Life & Mobility. Bano Life har en tydelig filosofi om å utvikle en produktportefølje med unike produkter av høy kvalitet. Med Life & Mobility-produktene vil vi bidra til å gi enda flere muligheten til å leve et aktivt og fullverdig liv, uavhengig av funksjonsnivå. Som partner vil vi sikre et høyt servicenivå, støtte salgsfremmende tiltak og lokal markedsføring, samt legge vekt på optimal styring av service- og reservedelshåndtering, sier Engh Johansen. 

For mer informasjon: 

Kontakt Vegard Løkken, Sales Director Bano Life.